<h1>JAN PROKOpEK</h1>
Byrådsmedlem

JAN PROKOpEK

 JENSEN

Formand for:

Medlem af følgende udvalg:

Mit navn er Jan Prokopek Jensen, jeg er 70 år, og har siddet i byrådet i 30 år, heraf 12 år som borgmester, 9 år i Nordborg og 3 år i Sønderborg.
Jeg er på 45. år gift med Laila. Vi bor, og har boet sammen i Guderup siden 1977, og har sammen to sønner Tommy og Martin. Tommy døde desværre uden varsel af en hjerneblødning for 7 år siden 35 år gammel. Tommy sad dengang også i Sønderborg byråd i hans 2. periode for socialdemokratiet. Martin er selvstændig fysioterapeut i Hørup, Clinic 360.
Både Laila og jeg er i dag folkepensionister efter 43 år på arbejdsmarkedet. Laila på kontor hos 3F, og jeg hos det der engang hed toldvæsenet. Vi har den store glæde at have 5 dejlige børnebørn.
Jeg har altid interesseret mig for mine medmennesker, og specielt for dé der har det svært, og jeg har altid betragtet mig som borgernes ombudsmand. Gennem de mange år har jeg været så heldig at kunne hjælpe rigtig mange mennesker, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme i det offentlige og kommunale "system". Det tænker jeg altid på, når det nogle gange er svært at være politiker. For det er ikke altid nemt.
Jeg har nu i 10 år været formand for arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune, og dét at kunne medvirke til at få mennesker tilbage i arbejde eller uddannelse fra f.eks. sygdom , uheld eller anden årsag er en stor glæde.
Kampen for at bevare og forbedre forholdene for de svageste i vort samfund, børnene, de ældre og syge samt de socialt dårligst stillede har altid stået mit hjerte nær.