Mærkesager

Præsentation af partiforeningens mærkesager.

 


ProjectZero er visionen om vækst og nye grønne arbejdspladser med den effekt, at Sønderborg-området bliver CO2-neutralt i 2029. ProjectZero viser viljen til at igangsætte og virkeliggøre nye forretningsdrevne koncepter, udvikle nye løsninger og indlede nye partnerskaber. Grøn fjernvarme, varmepumper, biogasanlæg, vindmøller, energirigtig renovering og elbiler er udpeget som nogle af de centrale indsatsområder for de førstkommende år.

Sønderborg Kommunes borgere, virksomheder og kommunens ansatte skal føle medejerskab til ProjectZero. I fællesskab arbejdes der videre på at markere Sønderborg Kommune på verdenskortet.

Læs mere på projectzero.dkProjectZero Masterplan2029 eller se CO₂ regnskab og energiforbrug for Sønderborg Kommune som virksomhed.

Med Nordborg Resort skabes et unikt tilbud, som spiller sammen med naturen og landskabet på bedste vis. Ambitionen er at tiltrække flere ferieturister, øge omsætningen hos detailhandlen og turistaktører samt skabe flere arbejdspladser. Med etableringen af Nordborg Resort udnyttes potentialet på Nordals, og det skal bidrage til den samlede turismeudvikling i Sønderborg Kommune.

Læs mere på Nordborg Resorts hjemmeside.

Sønderborg Kommune vil i samarbejde med borgere og andre interessenter forme rammerne for den fremtidige udvikling af kommunens større byer. I løbet af de kommende år vil i alt otte byer få en bystrategi.

Strategier for byerne